П`ятниця, 29.03.2024, 16:15
Вітаю Вас Гість | RSS

Методичний кабінет відділу освіти Золотоніської міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Як би ви оцінили свою готовність до впровадження нових Державних стандартів освіти?
Всього відповідей: 6
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Жовтень » 1 » Її величність – книга
16:39
Її величність – книга
     
    Є багато див на землі, створених природою і зроблених руками людини. І серед них найбільше диво з див - книга. Вона володіє магічною силою, здатною збентежити, порадувати, розгнівити. Вона пробуджує цікавість, допомагає у навчанні. Вона розвиває розум, вчить ширше мислити, глибше відчувати, гостріше розуміти оточуючий світ, людей.   Шануючи книгу і працю людей, які її оберігають, ми щороку  в останній день вересня відзначаємо Всеукраїнський день бібліотек.  З нагоди цього свята і зібралися 27 вересня в актовій залі будинку дитячої та юнацької творчості бібліотекарі міських шкіл та юні читачі. 
     Бібліотекарів зі святом привітали та вручили подарунки спеціаліст відділу освіти Новик Людмила Віталіївна та представник профспілки педпрацівників Боченкова Валентина Василівна. Про роль книги у житті людини розповідали Ситник Софія, Євтушенко Владислав, Кузьмінський Дмитро та Іванова Іра.
     На учасників свята чекали пізнавальні конкурси та інтелектуальні розваги.  Ямборська Анастасія підготувала і провела бібліотечну вікторину, під час  музичного конкурсу ведуча Кисіль Ольга згадала багатьох літературних героїв за допомогою веселих мелодій з мультиплікаційних та кінофільмів. Після оголошення конкурсу капітанів Колос Маргарита запропонувала дітям проявити свою ерудицію, назвавши на кожну букву алфавіту літературного героя, ім’я якого починається на цю літеру. У гумористичній сценці «Шануйте книгу» Надточій Юлія, Супроненко Марина та Кобець Ярослав нагадали правила поводження з книгою. Конкурс «Знайди героя однієї книги» був наймасовішим, бо Курбатова Каріна і Тесленко Анжеліка змусили усіх присутніх знайти відповідність між персонажами та назвами відомих книг. А під час гри-загадки «Жива ілюстрація», яку проводила Іванова Іра, на сцені з’являлися імпровізовані картини народних казок.
    Цього дня солістка вокальної студії «Дивограй»(керівник Сікорська В.В.) Кармазіна Анна не лише виконала пісенний дарунок, а й постала перед глядачами в образі пані Професорки і розповіла цікаві історичні факти про книги. Бібліотекар БДЮТ Дяченко С.О. підготувала цікаву презентацію на мультимедійному обладнанні  про книги та пояснила бібліотечні терміни, такі як – фронтспис, корінець, каптал, форзац, ляссе та ін. Книга - одне з найцінніших багатств людства. Без книг життя сучасної людини було б нецікавим. Бережіть книги. Вони - ваші друзі. 
  
Переглядів: 1239 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2024